Luxe, duurzaam en modern wonen met uitzicht over Amsterdam

Een prachtig penthouse in een nieuw wooncomplex op de Zuidas, dat is waarvoor we graag de handen uit de mouwen steken. Ramakers heeft de eer gekregen om deze ruimtelijke woning projectmatig te verbeteren met afbouw én maatwerkinterieur. Dit particuliere project is ontworpen door het welbekende, Gooische architectenbureau Kabaz.

Vakmanschap pur sang

Na de gebruiksklare oplevering hebben de vakmensen van Ramakers alles uit de kast getrokken om het interieur naar de wens van de klant te realiseren. Deze ruime en lichte woning is getransformeerd tot hét perfecte optrekje dankzij het hoogwaardige interieur van exclusieve materialen.

Ramakers heeft in alle ruimten kasten op maat gemaakt. De donkere tinten van de kastenwand in de keuken staan in mooi contrast met de arctic white kookeilanden. Naast de lichtval van de grote ramen draagt ook de indeling bij aan het ruimtelijke gevoel in deze keuken.

Betoverende harmonie

De prestigieuze badkamer is de kers op de taart van deze loft. Een marmeren regendouche, vrijstaand bad en op maat gemaakt badkamermeubel zorgen tezamen voor de ultieme ontspanning. Zo is aan alles gedacht in dit schitterende, moderne appartement met uitzicht over Amsterdam.