VUmc met TOPwerkplein klaar voor ‘Het Nieuwe Werken’

Het VUmc (tegenwoordig Amsterdam UMC, locatie VUmc) heeft Ramakers Interieurprojecten gevraagd voor het inrichten van het TOPwerkplein. Dit is een afdeling waar stafdiensten op informele manier kunnen overleggen in het kader van ‘Het nieuwe werken’.

Architectenforum en DDock zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. Ramakers Interieurprojecten heeft al het maatwerkmeubilair gerealiseerd.

Licht, hout en groen

Op het TOPwerkplein kan men geconcentreerd werken in afgesloten stilteruimtes, maar ook samen vergaderen in de gezellige zitjes. Ook zijn er meerdere flexplekken ingericht waar men individueel kan werken. En natuurlijk is er een uitgiftebalie voor een drankje tussendoor. Alles is uitgevoerd in lichte tinten met houten accenten en veel groen.

Ramakers heeft de presentatieruimte aangebracht evenals de wanden van en tv-kasten in de vergaderruimtes. In de open ruimte zijn zij verantwoordelijk voor het vervaardigen van de roomdividers/plantenbakken, de wandmeubels, bureaus, loungebanken, statafels, uitgiftebalie en de nis. Daarnaast is alles perfect afgewerkt. Hier wil iedereen wel werken!