Loft in duurzaam en circulair nieuwbouwproject

Bovenop een oude betonnen kabelhaspel aan het Johan van Hasseltkanaal in Buiksloterham is het nieuwbouwproject Top-Up verrezen. Het gebouw telt in totaal 28 woon-werklofts en bestaat uit zeven verdiepingen.  Het gebouw is flexibel en circulair en heeft verdiepingshoge ramen en de plafonds zijn van hout. Ramakers Interieurprojecten heeft de turn key oplevering van een van deze lofts mogen realiseren.

Shinokki-hout

De draagstructuur van het gebouw is voor een groot deel van hout. Deze houtelementen heeft Ramakers op verzoek van de familie door verwerkt in de woning. Het Shinokki-hout is terug te vinden in alles, waardoor de woning één geheel vormt.

Het luxe penthouse is voorzien van twee slaapkamers, twee badkamers en een mooie open living. Opvallend is de hoogte van 3 meter, de verdiepingshoge ramen en het uitzicht over het water en het centrum van Amsterdam.

Uniek maatwerk

Voor de exclusieve keuken is gebruik gemaakt van invisible doors, een uniek aangezicht waardoor de woning nog ruimer en strakker aandoet. Door de grote schuifpuien naar de loggia toe, valt er veel zonlicht naar binnen en komt deze chique loft extra tot zijn recht. Niets staat het woongenot van deze familie nog in de weg.

Prachtige samenwerking in bouwteam met KuiperSteur Architecten.