Thuis: waar luxe, comfort en beleving op ultieme wijze samensmelten

Binnenkijken bij een klant in Volendam. Voor dit interieur heeft Ramakers Interieurprojecten maatwerk geleverd voor de gehele woning. Van een op maat gemaakte wandkast in de gang tot een luxe en moderne keuken en van badkamermeubels tot hoofdborden. In deze woning zijn alle interieurelementen perfect op elkaar afgestemd door Bond Design, in samenwerking met Wooncentrum Veerman.

Warme en serene sfeer

In het hart van het huis heeft Ramakers de ruime maatwerk leefkeuken mogen realiseren. De keuken is een open ruimte die in directe verbinding staat met het eet- en leefgedeelte. Bijzonder: het eetkamerbankje die in het keukeneiland is verwerkt.

In deze woning draait alles om de juiste tint; van de muren en deuren tot de kozijnen en plinten. Door natuurlijke kleuren en elementen structureel te combineren met industriƫle touches, ontstaat er een warme en serene sfeer. Op basis van het ontwerp zijn hier door Ramakers beste materialen voor gebruikt om de harmonie te waarborgen.

Intiem en luxe

De slaapkamers en badkamer van het huis geeft daarentegen een intiem en luxe gevoel, door de combinatie donkere materialen in het badkamermeubels en hoofdborden met neutrale tinten op vloeren en wanden. De samenwerking tussen het ontwerp van Bond Design, de woningelementen van Wooncentrum Veerman en het maatwerk van Ramakers leverde prachtig resultaat. Een droomwoning!