Nieuwe inrichting én nieuw concept

Restaurant Thirty5, met uitzicht op de haven van Volendam, wilde niet alleen een nieuw interieur, maar ook een geheel nieuw concept voor hun restaurant. En dat is gelukt! In een bijzonder sfeervolle ambiance serveren zij nu Seafood en Grillgerechten. Culinaire hoogstandjes die aan de hoogste standaard moeten voldoen, net als hun wensen voor het meubilair. Daarom hebben zij Patrick Kroon van More Hospitality Interior Management ingeschakeld voor het ontwerp en de projectbegeleiding en Ramakers Interieurprojecten voor het vervaardigen van het interieur op maat.

Wijn wordt kunst

Wijnliefhebbers zien hun collectie als kostbare schatten. Zo ook bij Thirty5. Al hun prachtige wijnen worden geëxposeerd in een hoge gouden wijnkast, die door Ramakers is vervaardigd. Deze kast is niet alleen praktisch, maar ook een kunstwerk waar je bij binnenkomst niet omheen kunt.

Wie zijn weg vervolgd, loopt over de prachtige vloer met visgraatmotief naar de bar. Deze bar is op maat gemaakt met een zwart-marmeren blad, met gouden decoraties en opvallende lampen voor het contrast. De lampen zonder kap, die boven de tafels hangen, geven het restaurant een industriële look zonder dat het kil wordt. De warme tinten komen van het houtkleurige meubilair en zorgen voor een warme en huiselijke sfeer. Het restaurant oogt ruim en overzichtelijk. Aan beide zijden van de transparante, stalen afscheidingswand zijn de tafels gesitueerd. De stalen constructies waar de zitbanken aan zijn bevestigd zijn door Ramakers gefabriceerd.

Een mooie toevoeging aan het restaurant is de open keuken, waardoor je met eigen ogen kunt zien dat de koks de beste producten met liefde en passie voor jou bereiden. 

Prachtig resultaat

De vakmensen van Ramakers en More Hospitality Interior Management hebben een knap staaltje werk geleverd. Dankzij de deskundigheid van allen heeft Thirty5 nu de gewenste uitstraling en een prachtig, warm en modern interieur om gasten in een fijne ambiance te ontvangen en te verwennen.