Sfeervol dineren in moderne Chinese stijl

“YOU NO LONGER NEED TO GO TO CHINA TO BE ABLE TO ENJOY THE BEST DISHES CHINA CAN OFFER” aldus Master Chef Chao Song van Restaurant Amber Garden in Amstelveen. Daar hoort natuurlijk ook een interieursfeer bij die dezelfde visie uitstraalt. In opdracht van Patrick Kroon van MORE hospitality interior management en de YISHENG GROUP heeft Ramakers Interieurprojecten dit weten te realiseren met een prachtig eindresultaat.

Stijlvol en uniek

Restaurant Amber Garden heeft naast het traditionele restaurant ook 9 privézalen die geoutilleerd zijn met de meest moderne apparatuur. Daarnaast is er ook een exclusieve bar met patioterras. Dit is wat je noemt “next level dining”.

Actieve rol in goed overleg met betrokkenen

Met de opening van het restaurant in zicht, moest de gehele verbouwing én het plaatsen van het maatwerkinterieur binnen een strakke planning worden gerealiseerd. Hiervoor moest nauw worden samengewerkt met alle betrokken partijen. Dankzij onze bouwkundige expertise is dit helemaal goed gekomen en kon dit prachtige restaurant zijn deuren op de afgesproken datum openen. Nu kan iedereen genieten van de prachtige ruimtes én van de exclusieve gerechten.