Praktisch én een lust voor het oog

Deze particuliere woning in Volendam heeft een metamorfose ondergaan dankzij verschillende partijen. Interieurontwerpster Leonie Smit is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp en Ramakers Interieurprojecten heeft vervolgens gezorgd voor het op maat maken van de inrichting 

Voor de ontwikkeling van de aan het raam grenzende keuken is gebruik gemaakt van marmer met een witte glans. Ter contrast is er een zwart fornuis in aangebracht en staan er zwarte krukken op een donkere vloer. Het plaatsen van het keukeneiland zorgt voor een extra werkblad terwijl er weinig ruimte verloren gaat, in andere woorden: mooi én enorm praktisch voor de bewoners.

Spel van licht en donker en verschillende materialen

Voor de door Ramakers gerealiseerde wandkast is gebruik gemaakt van een lichte houtsoort. Over de gehele breedte van de wand is ruimte gecreëerd waar accessoires kunnen worden neergezet. Ook de tv is hierin geplaatst, zodat er geen stekkers en kabels zichtbaar zijn. Dit zorgt voor een nette, strakke uitstraling en is het tevens een genot om naar te kijken.   

In de badkamer is dezelfde stijl gebruikt als bij de keuken en de wandkast: een combinatie van wit marmer en licht hout, met zwarte wanden. De ruimtelijke indeling, een hoge regendouche en een extra brede wasbak zorgen samen voor het ultieme comfort in de badkamer.  

Thuis zijn was nog nooit zo verleidelijk

Deze strakke, praktische woning biedt alles wat je je kan indenken: comfort, ruimte en een strakke, moderne look & feelOm het af te maken bevindt zich buiten een terras met uitzicht op het water