Sfeervolle zitgelegenheid maakt avondje bowlen helemaal af

Bowling De Zedde is al jaren een begrip in Volendam. Jong en oud komen hier al jaren voor een gezellig avondje uit. Naast het ontspannen op de bowlingbaan kun je er ook lekker eten of gewoon gezellig zitten met familie of vrienden. De bowlingbaan verdiende een nieuwe uitstraling, maar het was duidelijk dat de gezellige sfeer behouden moest blijven. Samen met Ramakers is er gekeken naar een invulling die niet alleen heel prettig zit, maar ook een sfeervolle ambiance heeft.

Comfortabele zitgelegenheid op maat

Als je net een strike gegooid hebt, wil je daarna weer even rustig zitten. Dat kan! De zitgelegenheid naast de bowlingbaan zit heerlijk en kreeg door zijn bijzondere stof een unieke uitstraling. De combinatie van de beste materialen zorgt voor een oogstrelend interieur.

Details en vakmanschap

Het interieur is geheel op maat gemaakt. Samen met de opdrachtgever hebben we de juiste stalen gekozen. Het proefzitten kon natuurlijk niet ontbreken. Daarna werd alles in de werkplaats gemaakt, in elkaar gezet, getest en weer gedemonteerd. Om het klaar te maken voor transport. Op locatie hebben onze vakkundige vakmannen het geheel weer in elkaar gezet en afgewerkt. Nu kunnen de bezoekers weer heerlijk zitten terwijl zij vol spanning hopen dat zij het potje bowling gaan winnen!