Persoonlijk advies in een stijlvol kantoor

Molenaar & Zwarthoed Adviseurs is al jarenlang een begrip in Volendam. Hier is men aan het juiste adres voor die passende hypotheek, (bedrijfs)verzekering of pensioenpolisEen betrokken, vakbekwame en betrouwbare adviseur; en wat daarbij hoort, is een interieur die deze kernwaarden uitstraalt. 

Praktische inrichting met de juiste materialen

Ramakers Interieurprojecten is door Molenaar en Zwarthoed ingeschakeld om hun nieuwe kantoor te voorzien van maatwerkinterieurVoor deze zakelijke klant heeft Ramakers de entree, de receptie en de bar van de kantine gerealiseerd.

Ook heeft Ramakers room dividers geplaatst in de verschillende ruimtes in het pand. Dit zorgt niet alleen voor een betere inrichting van de bijv. de kantoortuin, maar ook voor extra bergruimte. Zo dienen de room dividers in de entree voor het neerzetten van boeken, folders of fotos, die in de vergaderzalen voor kantoorartikelen en die in de kantoren voor opslag van documenten. Laagdrempelig, praktisch en modern.  

Direct een welkom gevoel

Bij de entree heeft Ramakers een ruime, moderne receptiebalie met LED-verlichting gerealiseerd, zodat de receptionistes de gastvrijheid van het bedrijf optimaal kunnen uitdragen. De dames kunnen gebruik maken van de kastruimte die Ramakers heeft aangebracht en dankzij de inrichting van de zithoek zullen bezoekers zich direct welkom voelen.  

Het hart van het bedrijf

Niet alleen de klanten voelen zich direct thuis bij Molenaar en Zwarthoed, maar ook de werknemers hebben een heerlijke werkomgeving. En in hun pauze kunnen ze gebruikmaken van de bedrijfskantine, die Ramakers heeft gerealiseerd. Ook hier komt de moderne LED-verlichting terug in het ontwerp. Verder is gebruik gemaakt van lichte kleuren en robuuste materialen, voor een fijne sfeer tijdens de lunch of borrel. 

Ramakers is erin geslaagd om het pand een no-nonsense uitstraling te geven met een moderne, strakke inrichting, die de betrouwbaarheid en vakkundigheid van Molenaar & Zwarthoed uitdraagt.