Van koetshuis tot
exclusieve leefruimte

Een prachtig koetshuis in Bergen omtoveren tot een heerlijke en sfeervolle leefruimte met meubels op maat. Een niet-alledaagse opdracht voor Ramakers. Maar deze uitdaging gingen we uiteraard graag aan. De wens van Patrick Russ? Een eigen sfeer en een internationale uitstraling. Patrick Russ is voor Ramakers geen onbekende. Al eerder hebben we mooie projecten voor hem mogen uitvoeren.

Ultieme uitdaging

Een ontwerp waarin alles klopt gaat verder dan een woonkamer interieur creëren waarin alle spullen op hun plek staan. Het is dé ultieme uitdaging om een interieur zo te maken dat je het omarmt. Zoals bij ieder project begonnen we ook hier met een schets. Zo konden we samen goed de vertrekpunten bepalen. Vervolgens gingen we verder met het ontwerp waarbij we goed rekening moesten houden met de fraaie hoogte van het pand. Samen kwamen we tot een schitterend eindontwerp.

Luxe en comfort

Het resultaat is een sfeervolle ruimte met een high-end uitstraling. Een fijne living met meubels op maat en een grote natuurstenen bar. Materialen als gefineerd eiken, leer en verschillende houtsoorten maken het interieur tot een exclusief geheel.