Metamorfoses bij Pathé

Bioscoopketen Pathé heeft in Ramakers Interieurprojecten de ideale partner gevonden voor de door hun gewenste metamorfoses. Zo heeft Ramakers bij Pathé Buitenhof in Den Haag een geheel nieuwe foodcorner gerealiseerd. Bij de vestiging aan het Schouwburgplein in Rotterdam heeft Ramakers de entree volledig aangepast. 

Pathé Buitenhof

Buroh Architecten heeft de foodcorner en het interieur ontworpen. Ramakers Interieurprojecten is verantwoordelijk voor de realisatie van de glanzende tegels, nieuwe schappen en balies. Voor deze zakelijke klant aan het bruisende Buitenhof van Den Haag is gekozen voor lichtbruine stellages in een donkere omgeving  

De combinatie van hout met zichtbare knoesten, afgemaakt met een zwarte omheining is prachtig. Het zwarte plafond samen met grote vloertegels zorgen voor een mysterieuze uitstraling en creëren het gevoel van nieuwsgierigheid dat hoort bij een bioscoopbezoek. 

Het resultaat van deze verbouwing is een nieuw food- and beveragesegment, op maat gemaakt, stevig en robuust om de duizenden filmliefhebbers te bedienen die Pathé jaarlijks bezoeken.  

Pathé Schouwburgplein

Ook bij deze Pathé vestiging in Rotterdam werd Ramakers ingeschakeld. Deze keer om de ingang van het gebouw om te toveren in een luxe entree. Het resultaat? Een grote ruimte, met tóch die moderne en warme uitstraling, perfect passend bij de ultieme filmervaring.   

Ramakers Interieurprojecten realiseerde deze entree mede dankzij het gebruik van rode vloerbekleding en houten balies. De bruine en rode tinten zorgen voor een verwelkomende ambiance. De brede trapglazen wanden en het hoge plafond dragen bij aan een ruimtelijk gevoel en bijkomend voordeel is dat de doorstroom bij grote groepen ook soepeler verloopt

Tot slot zijn er zitmeubelen en plantenbakken geplaatst om de welkomstruimte helemaal af te maken. Dit zorgt voor symmetrie en draagt bij aan de stijl van Pathé.