Klassiek en modern prachtig gecombineerd

Voor de inrichting van deze particuliere villa is samengewerkt door Russ Interior Design, Wooncentrum Veerman en Ramakers Interieurprojecten. Patrick Russ heeft het geheel ontworpen, Sam Veerman van Wooncentrum Veerman is verantwoordelijk voor de meubelen en styling en Ramakers Interieurprojecten heeft het maatwerkinterieur voor haar rekening genomen. 

Het resultaat is een volmaakte, gelijkvloerse woning met alle ruimte om tot rust te komen. De op maat gemaakte vitrinekasten in de woonkamer zijn perfect om herinneringen in op te stellen. Dit past bij de klassiek ogende zithoek, met bruine tinten, marmeren tafelbladen en warme vloerkleden.  

Moderne badkamer

De badkamer heeft een moderne, strakke look gekregen. De frisse, bruinkleurige badkamer heeft een verfijnde uitstraling met LED-strips langs het bad en toilet. In de naastgelegen ruimte zijn hoge kledingkasten speciaal op maat gemaakt. Extra functioneel om alles bij de hand hebben. Vooral als je gaat zwemmen…  

De woning bevat namelijk ook een heerlijk zwembad, verlicht met strips en spots en voorzien van een bar en jacuzzi. Er is hier gekozen voor een combinatie van licht en donker, met marmeren accenten. 

Unieke entree

Deze villa staat op het perceel waar voorheen een kerk stond. De entree is ingericht ter nagedachtenis aan deze heilige plek. Zo staan er enkele originele beelden en rekwisieten uit de voormalige kerk en zijn de kasten uitgevoerd in Macassar fineer en hoogglans lakwerk.

Tijd om te ontspannen

Deze familie heeft een karakteristieke en unieke woning op maat gemaakt naar hun wensen en behoeften. Er is voldoende ruimte om gasten te ontvangen, maar ook om met zijn tweeën te genieten en te ontspannen.

Russ Interior Design, Wooncentrum Veerman en Ramakers Interieurprojecten hebben hun deskundigheid overtroffen om deze prachtige en tijdloze woning te realiseren.