KIVO Plastic Verpakkingen

Ramakers Interieurprojecten heeft voor KIVO Plastic Verpakkingen B.V. een restyling verricht in hun kantoor. In samenwerking met Wooncentrum Veerman en architect Patrick Russ zijn de bestaande meubels vervangen door diverse maatwerkonderdelen. Denk hierbij aan fris meubilair, ergonomische bureaus en nieuwe plantenbakken voor een sfeervol gevoel. De werkruimten stralen nu meer openheid uit en de indeling is rustiger geworden. Ook is het kantoor voorzien van een fonkelnieuwe entree, systeemwanden en pantry.

Warm welkom

De ontvangsthal is een lust voor het oog. De flitsende, felrode balie en trapleuningen zorgen voor een warm welkom. Dit door deĀ  combinatie van houtelementen en LED strips.

Plastic als basis

In de meeting ruimte is gedacht aan een gezellig barretje met veel natuurlijke tinten. De houten vloer en tafels in de vorm van een boomstam zorgen voor een warme ambiance. Daarnaast is er een uniek element te vinden achter het barretje… De stijlvolle wand gaat het helemaal terug naar de basis van de KIVO: de plastickorrel. In deze ruimtes kun je in teamverband brainstormen, overleggen of gewoon een kopje koffie drinken.