Maatwerkinterieur zorgt voor unieke nieuwbouwwoning

Voor de nieuwbouwwoning van deze familie heeft interieurdesigner Studio MKleijn de inrichting en uitstraling van de keuken en zithoek ontworpen. Ramakers Interieurprojecten heeft samen met Milou en de opdrachtgever de ontwerpen uitgewerkt tot een geheel op maat gemaakte keuken, eethoek en wandmeubel.

Door het contrast van de kleuren zwart, wit en grijs straalt het interieur rust en ruimte uit. Alle materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, wat essentieel is in een woning waar gezin met jonge kinderen woont.

Optimaal gebruik maken van ruimte

De ruimte in de keuken is optimaal benut. Door het kookeiland in het centrum, blijft er langs de wanden veel ruimte over voor apparatuur en kastruimte.

Direct naast de keuken bevindt zich de eethoek. De banken met de hoge rugleuning geven een speels effect aan de opstelling en zorgen voor extra loopruimte aan de andere zijde.

In de woonkamer heeft Ramakers een uniek wandmeubel gerealiseerd. Voldoende kastruimte, maar ook ruimte voor eigen creativiteit qua boeken of accessoires. De kleur van het meubel komt overeen met de kleur van de keuken, waardoor het bij elkaar past.

Door te kiezen voor modern maatwerkinterieur zijn in deze woning alle ruimtes optimaal benut zonder ‘vol’ te worden. Het geheel straalt rust en ruimte uit en biedt een heerlijke omgeving om te spelen, te koken en samen te zijn.