Karakteristiek interieurontwerp voor luxueus appartement

Ramakers Interieurprojecten heeft in opdracht van KBRTBOUW een grachten appartement omgetoverd tot een luxueuze woning, voorzien van alle hedendaagse gemakken. Geheel naar ontwerp van Kentie en Partners Architekten BV. De karakteristieke woning is volledig gerenoveerd met behoud van authentieke elementen.

Praktisch en aangenaam

Direct bij binnenkomst zie je een enorme kastenwand, die door de gehele woonoppervlakte is meegenomen. Opbergruimte is hierdoor voldoende aanwezig. Heel praktisch en aangenaam, want niets voelt fijner als een opgeruimd huis.

Verwerkt in de wandkasten vind je de badkamer en inloopkast. Ook de op maat gemaakte inloopkast is door Ramakers gerealiseerd. Het donkere materiaal en het ingebouwd licht, zorgen voor een luxueuze uitstraling.

Een prachtig geheel

De ambiance en ruimtebeleving van de woning zijn indrukwekkend. Kleurrijke tinten geven de woning een uitnodigende uitstraling. In het hart van de woonruimte vindt je de keuken. De keuken is uitgevoerd in hoogglans witte elementen en voorzien van luxe apparatuur. De ingebouwde bar is één van de blikvangers.

Blauw is een populaire kleur. Van koningsblauw, helderblauw tot azuurblauw. Blauw straalt rust, evenwicht, harmonie, orde en wijsheid uit. Ook in uw interieur, indien het goed afgestemd wordt. In deze woning is de kleur terug te vinden in het zitgedeelte, de keuken en de tv-meubel.