Juwelier Piet Schilder
in het hartje van Volendam

Juwelier Piet Schilder in Volendam, op de wereldberoemde dijk tegenover Art Hotel Spaander, heeft interior designer Patrick Russ gevraagd om de inrichting van hun winkel te voorzien van een nieuw design. Resultaat; een moderne en warme uitstraling waar men terecht kan voor alle bekende merken. Wooncentrum Veerman werd benaderd om de verbouwing en inrichting te begeleiden. Zij hebben op hun beurt Ramakers Interieurprojecten ingeschakeld om het interieur op maat te realiseren.

Stijlvol maatwerk

Ramakers Interieurprojecten is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van de balie, de vitrines, diverse meubelen en de pantry. De bruine tinten van onder andere de vloerbekleding, muren en kasten zorgen, in combinatie met de stoffen zitmeubelen, voor een uitnodigende uitstraling. Het hoge plafond in het midden van de winkel zorgt nog eens voor een extra ruimtelijk gevoel.

Het resultaat van deze verbouwing is een lust voor het oog. Bij Juwelier Piet Schilder kun je in een moderne en warme ambiance de prachtigste sieraden en horloges bewonderen.