Kantoor als visitekaartje
voor het bedrijf

KuiperSteur Architecten ontwierp voor KBK bouwgroep een kantoor dat perfect uitstraalt waar het bedrijf voor staat en waarin samenwerken en teamprestaties optimaal worden gefaciliteerd. Er moesten meer werkplekken komen, een showroom, voldoende vergaderruimtes en een fitness. Dit allemaal met voldoende ruimte en licht, stijlvol en eigentijds.

Rust en dynamiek

Het kantoor moest een inspirerende werkplek worden waar de dynamiek er vanaf straalde. Door het gebruik van glazen scheidingswanden afgewisseld met wanden van Fraké hout ontstond er een interactie tussen de verschillende afdelingen. Géén hokjes maar een open werkcultuur. Deze zie je ook terug in de kantine en beschikt het kantoor over een eigen fitnessruimte. De ideeën van KuiperSteur architecten hebben wij uitgewerkt en het lijnenspel hebben wij door verwerkt in de wanden, trappartij en vergaderruimtes.

Samenwerken met een strakke planning

De gehele verbouwing moest binnen een strakke planning worden gerealiseerd, dit terwijl de mensen er gewoon konden werken. In onze werkplaats hebben wij de verschillende meubelonderdelen en elementen voor de verbouwing in elkaar gezet om deze ter plaatse te monteren.