Elke kast op maat gemaakt

De nieuwe maatwerkkasten van deze particuliere opdrachtgever uit Purmerend zijn geheel naar wens ontworpen door Rijvo. Ramakers heeft vervolgens samen met de opdrachtgever elke kast apart samengesteld om de functionaliteit van de kast optimaal tot uiting te laten komen. Een inloopkast moet nu eenmaal aan andere wensen/eisen voldoen dan een waskast of gangkast. Bij alle kasten is gezocht naar de meest praktische afmetingen en indelingen en natuurlijk naar de mooiste en meest passende afwerking. In dit geval is gekozen voor gemelamineerd plaatmateriaal van Deco Legno, wat sterk is en gemakkelijk schoon te houden.

Ladekast met TV-lift

De walk-in-closet met lage ladekast is onderdeel van de slaapkamer en heeft een TV-lift. Zo blijft het werkblad van de ladekast optimaal beschikbaar, maar kan men toch vanuit het bed TV kijken. Door de ruime opzet en de prachtige lichtinval is het een luchtig geheel geworden. De lichte kleuren zijn mooi gecombineerd met de wat donkerdere garderobekast en visgraatvloer. Door het gebruik van houttinten en lichtgrijze rompen krijgt de woning een natuurlijke en pure uitstraling.

Voor deze opdrachtgever heeft Ramakers ook een nieuw toiletmeubel en badkamermeubel met dubbele wasbak en ombouw gerealiseerd. Van hetzelfde materiaal en in dezelfde houttinten als de kasten, waardoor er een eenheid gecreƫerd wordt.

Ontwerp: Rijvo
Fotografie: Tess Evenboer