Architect Roos koos voor Ramakers

Architect W. Roos ontwerpt normaal voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers, maar deze keer wilde hij zijn eigen woning aanpassen. Nadat hij zelf het ontwerp heeft bedacht en uitgewerkt, vroeg hij Ramakers Interieurprojecten voor de realisatie van de keuken, het plafond en de houten betimmeringen.   

Het exterieur van de keuken is uniek en bestaat uit houten latjes die door Ramakers aan elkaar bevestigd zijn om de keuken een speelse ombouw te geven. Deze stijl is ook terug te vinden in het plafond, dat bestaat uit witte latten en dwarsbalken.

De trap en trapopgang is door Ramakers voorzien van een lichthouten betimmering. Het gebruik van hout met witte en grijze tinten geeft de woning een sfeervol en luchtig gevoel. De grote ramen zorgen voor meer dan voldoende lichtval, wat het maatwerkinterieur helemaal tot zijn recht laat komen.  

Dankzij vakmanschap, hoogwaardige materialen en een praktische indeling is de woning van familie Roos genot om in te wonen, met veel ruimte om familie en vrienden in te ontvangen.