Appartement veranderd in luxe living

De metamorfose van dit particuliere penthouse in Hoorn is een samenwerking tussen Wooncentrum Veerman en Ramakers Interieurprojecten. Wooncentrum Veerman is verantwoordelijk geweest voor het ontwerp. Ramakers heeft gezorgd voor een turn-key-oplevering, zodat de bewoners meteen konden genieten van hun vernieuwde living. Denk hierbij aan de bouwkundige veranderingen, het stuc- en schilderwerk en het maatwerkmeubilair. Zo heeft de keuken een volledige restyling ondergaan en is het tv-meubel op maat gemaakt, zodat het perfect bij overige inrichting past.

Licht en ruim

Het resultaat is een licht, strak appartement door het gebruik van witte, grijze en lichtbruine tinten. Het hoge plafond en de vele ramen zorgen voor extra lichtval en een ruimtelijk gevoel. Deze ruimtelijke indeling is ontstaan vanuit een praktisch oogpunt en samen met de moderne inrichting is dit helemaal een appartement van deze tijd geworden.