Vakmanschap pur sang

Perfectie als passie

de beste vakmensen
en de beste materialen

Lees verder

Wij zijn Ramakers

Wij verzorgen interieurprojecten. Van concept tot de volledige inrichting en styling. Dat doen we bij u thuis, maar ook voor zakelijke projecten. Van hotels, kantoren en de zorg tot prestigieuze horeca- en retailconcepten. Vanuit onze ruime werkplaats in Purmerend combineren we ambachtelijk handwerk met innovatieve technologie. Omdat we dochter zijn van KBK bouwgroep kunnen we uw projecten ook volledig op locatie realiseren. Dit zorgt ervoor dat we voldoende mankracht hebben, slim en snel kunnen schakelen en u maar één aanspreekpunt heeft.

Fijne opdrachtgevers met mooie bouwplannen

Daar werken we graag voor of nog beter: mee. We trekken samen op met u als opdrachtgever en werken uw ontwerp uit, eventueel in combinatie met uw architect. Een kwalitatieve interieurinrichting is functioneel, duurzaam en persoonlijk. Dat geldt ook voor een goede samenwerking. Goedkoop of snel? Daar geloven wij niet in. Een gedegen voorbereiding en aandacht tot in elk detail. Dat is Ramakers.

Interieur atelier

Van idee naar 3D, alles begint met inspiratie en beleving

Bij onze projecten gaan interieurdesign en vormgeving samen met vele jaren ervaring. Van idee naar interieurdesign en daadwerkelijke uitvoering, alles begint met inspiratie en beleving. Wij vertalen uw ideeën of ontwerp naar een uitvoerbaar concept. Naar materialen, vormen, kleuren en eigentijdse oplossingen. Zelfs als u nog geen uitgewerkt plan heeft. Dat doen we in ons interieuratelier. U bent daar altijd welkom. Met 3D visualisaties laten we zien hoe alles straks op zijn plaats valt.

Maak een afspraak

Van inspiratie
naar prestatie

Van appartement tot penthouse

Een op maat gemaakt interieur. Dé mogelijkheid om uw woning helemaal eigen te maken. Als interieurdesign tot leven komt, wilt u nooit meer anders. Een exclusief ontwerp voor uw

woonkamer, een originele slaapkamer of een op maat gemaakte keuken mét volledige inrichting? Wij verzorgen het hele project: van het tekenwerk tot de verbouwing.